2009. augusztus 14., péntek

Megszűntem Pentaxosnak lenni, ma eladtam a rám maradt 50-200-as obit is!! Se váz, se táska, se optika., semmi se utal arra, hogy egykoron ezzel a márkával is volt dolgom :) persze nem kéne ezt túlmisztifikálni, de aki ismer azt tudja mennyire közel állt hozzám a kezdeti szakaszban, amikor még csak nagyon óvatosan bontogattam a szárnyaimat. Meghatározó volt.

Most meg időszerű lenne felnőni a Nikonhoz, de minden tekintetben más...színre, szagra, tapintásra, hangra...nyú dimenzióóóó!!

Fotózásról: az elkövetkezendő időkben szinte csak divatot fogtok tőlem látni, annyira magába szippantott a téma, és annyira szeretném csinálni. Az első komolyabb koncepcióm egy marionett bábu "életéről" szólt, a magányáról, arról miként hagyták el, majd dobták ki a nagyvilágba, hiszen többet már nem akarnak vele "játszani".......Persze közel sem indult ennyire drámaira a sztori, de bassza meg, ha Hollywoodnak lehet akkor nekem is :D

Képek jönnek: http://www.flickr.com/photos/silentokami/

7 megjegyzés:

  1. Egyszer jelen akarok lenni egy ilyen fotózásnál. Első sorban a pucérkodós képeknél természetesen. :D

    VálaszTörlés
  2. Örülök hogy szárnyalni látlak,nagyon jók a képek!

    Majd adhatsz különórákat mert lehet elmerülök a jövöben én is kicsit ebben a témában:-)

    VálaszTörlés
  3. Jo lenne ha nem utanoznal! :)

    Melyik Nyikony? D90?

    En amugy lelekben Pentaxos maradtam :)

    VálaszTörlés
  4. Jájá D90....az én lelkemnek sikerült elhagynia, valahol hálátlanság, de, ha ennyivel jobb a Nájkon...(Azért a K-7 még izgatja a fentezimet :D)

    Zoli majd adok én neked különórát :D (;))

    VálaszTörlés
  5. Héjjj nem Éva írta én írtam XD

    VálaszTörlés